16.1 C
Blanes
Festa de l'esport lloretenc

La Festa de l’Esport Lloretenc repartirà 46 guardons aquest diumenge al Teatre de Lloret

Els més destacats són el Premi Llevant i el Forjador de l'Esport. La gala es farà aquest diumenge, a les 18.30 hores, al teatre municipal.

Festa de l'esport lloretenc

Darreres Notícies

Cita especial per als esportistes de la vila, aquest diumenge: se celebra la Festa de l’Esport Lloretenc, que arriba a la 45a edició.

En total s’entregaran 46 guardons. Els més destacats són els que s’entreguen al final de la gala: el Forjador de l’Esport, per destacar la tasca feta per una persona en el foment de l’esport a la població, i el Premi Llevant, a una entitat que ha estat rellevant per algun aspecte. Els premiats, però, no es revelaran fins a l’últim moment.

circo de las estrellas

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Joan Bernat, ha apuntat que hi ha moltes persones que han treball per la millora de l’esport a la vila, tant pel que fa a la pràctica com a les instal·lacions. Per fer-los un homenatge, s’ha preparat una projecció a l’inici de la gala.

De la resta de guardons que s’entregaran, 27 els escullen els clubs per destacar la temporada d’algun dels seus esportistes o equips, ja sigui pels bons resultats o per la constància en la seva disciplina. Els altres 17, els atorga la regidoria d’Esports als esportistes locals que considera rellevants. El regidor explica que intenten ser justos, però reconeix que és possible que s’oblidin algú en un municipi on la pràctica esportiva està tan estesa.

Esportistes destacats a la gala del 2018

Des de l’any passat, la cita se celebra al gener, en lloc de la tardor, com era habitual. El format, però, es manté igual que els últims anys, amb la intenció de fer una gala amena, que aquest any estarà presentada pels lloretencs Jordi Roura i Àlex Giral, comptarà un cop més amb Dj Tillo amenitzant i, com en els intermedis, hi ha programat un espectacle de dansa.

Tot i que l’entrada és gratuïta, per assistir-hi cal tenir invitació, ja que les places sempre queden plenes. La celebració de la Festa de l’Esport Lloretenc és aquest diumenge, a dos quarts de set de la tarda, al Teatre municipal.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist