16.5 C
Lloret de Mar
Un punt de vacunació de Girona (El Punt Avui)

La franja dels 30 als 34 anys podrà demanar hora per vacunar-se a partir de dilluns

L'objectiu de Salut és apropar-se com més aviat millor als col·lectius més joves, perquè preocupa l'increment de contagis dels 10 als 29 anys

Un punt de vacunació de Girona (El Punt Avui)

Darreres Notícies

El departament de Salut segueix obrint la vacunació a noves franges d’edat i els propers a vacunar-se seran els nascuts entre el 1987 i el 1991, és a dir, les persones d’entre 30 i 34 anys.

Dilluns vinent, 28 de juny, ja podran començar a demanar cita, segons ha anunciat la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, que ha argumentat que l’objectiu és apropar-se com més aviat millor als col·lectius més joves. En aquest sentit, Cabezas ha remarcat que aquests grups són els que ara s’estan contagiant més.

“Estem en una situació en què la incidència acumulada està bé, però quan mirem els grups d’edat joves, de 10 a 29 anys, la incidència està augmentant”

Carmen Cabezas

Aquesta setmana ja s’han començat a vacunar les persones d’entre 35 i 39 anys i la previsió és que, la setmana vinent, es completi la dècada dels 30. Aquestes dosis s’administren en els punts de vacunació habituals; els més propers a Lloret són a Blanes i Girona.

spot_img

El + Vist