17.2 C
Lloret de Mar

La fusió de gèneres d’Itaca Band i les divertides versions de La Loca Histeria, aquest dissabte, a les Barraques de Carnaval

Els concerts es faran aquest dissabte, a partir de les 23 h, a la plaça Germinal Ros.

Els membres d'Itaca Band
Els membres d'Itaca Band

Darreres Notícies

Una de les propostes més atractives del programa de Carnaval a Lloret són les Barraques, que comptaran amb dos concerts molt animats. Un d’ells seran els Itaca Band, que oferiran un concert amb la fusió de gèneres com el reggae i l’ska amb ritmes llatins, urbans i populars com la cumbia, la salsa o el rock.

servicios profesionales jimenez

La banda de Montcada i Reixac fa poc que ha presentat el seu nou disc, “La Lengua de los Pájaros”. En el concert d’aquest dissabte tocaran diversos temes d’aquest treball, i tal com explica el cantant de l’agrupació, Albert Garcia, serà “un directe carregat d’energia”.

Itaca Band va néixer l’any 2006. “La Lengua de los Pájaros” és el cinquè treball del grup, que abans havia editat quatre àlbums: “La Selva”, “Rema”, “Temerario” i “Explosiva”. Des de l’agrupació es mostren molts satisfets amb la trajectòria. Ja són gairebé una quinzena d’anys en què han crescut a passes petites, consolidant un projecte amb cançons pròpies, vestides d’estils ben diversos.

L’altra banda convidada a les Barraques de Carnaval és La Loca Histeria, un grup de versions que proposarà una nit divertida i festiva, repassant temes mítics de la música a nivell internacional, de diferents èpoques i estils al llarg de més de dues hores de concert. Els assistents podran recordar peces emblemàtiques com “Girls Just Wanna To Have Fun”, de Cindy Lauper; “Barbie Girl”, d’Aqua; “Burning Love”, d’Elvis Presley; “I Will Survive”, de Gloria Gaynor; o “Mi Gran Noche”, de Raphael.

La Loca Histeria, després d’un concert (Facebook La Loca Histeria)

L’agrupació està formada per 7 artistes: Dr. Laxxx, Deborah, Urinatum, Cardenal Giuliano, Johnnie Flowers, Crazy Doll i Tato de Tongue. Aquest últim explica que serà “un espectacle amb molta interacció amb el públic, amb molt d’humor i amb tot tipus de versions”.

Els concerts d’Itaca Band i Loca Histeria es faran aquest dissabte, a partir de les 23 h, a la plaça Germinal Ros. L’accés és gratuït.

spot_img

El + Vist