Dimecres, 3 març 2021
9.6 C
Lloret de Mar
El llibre amb la història de Bongo

La història del ximpanzé Bongo, el primer Racó dels Contes

Aquest conte, de la Fundació Mona, inaugura la temporada aquest dissabte (11:30h) a la Biblioteca.

El llibre amb la història de Bongo

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

El Racó dels Contes obre temporada aquest dissabte a la Biblioteca amb “Bongo, petita història d’un ximpanzé”. Aquesta primera sessió va a càrrec de la Fundació Mona, dedicada a recollir i recuperar ximpanzés.

La història se centra amb en Bongo. Mentre va avançant el conte s’anirà dibuixant l’animal. Després, els nens faran un taller de xapes. Pilar Segura, de la Fundació Mona, explica que “en Bongo és un dels ximpanzés que tenim a la fundació, va ser rescatat i la seva història és la que hem recollit en el llibre”.

El conte, que explica la història del Bongo, s’ha fet per conscienciar sobre la problemàtica que afecta aquest tipus d’animals. Segura assenyala que “tenim 14 ximpanzes i 4 macacos, i tots provenen d’haver estat maltractats”.

El conte es pot comprar a la seu de la Fundació Mona, a Riudellots de La Selva, i a diverses llibreries de Girona. A més, també s’organitzen visites guiades per a conèixer en Bongo.

Els interessats en saber més coses sobre la història d’aquest ximpanzé ho poden fer aquest dissabte, a la biblioteca. La sessió començarà a les 11.30 h. Es recomana a partir de 3 anys. Tant pel conte com pel taller, l’entrada és lliure. No cal inscripció prèvia.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.