16.5 C
Lloret de Mar
El llibre amb la història de Bongo

La història del ximpanzé Bongo, el primer Racó dels Contes

Aquest conte, de la Fundació Mona, inaugura la temporada aquest dissabte (11:30h) a la Biblioteca.

El llibre amb la història de Bongo

Darreres Notícies

El Racó dels Contes obre temporada aquest dissabte a la Biblioteca amb “Bongo, petita història d’un ximpanzé”. Aquesta primera sessió va a càrrec de la Fundació Mona, dedicada a recollir i recuperar ximpanzés.

La història se centra amb en Bongo. Mentre va avançant el conte s’anirà dibuixant l’animal. Després, els nens faran un taller de xapes. Pilar Segura, de la Fundació Mona, explica que “en Bongo és un dels ximpanzés que tenim a la fundació, va ser rescatat i la seva història és la que hem recollit en el llibre”.

El conte, que explica la història del Bongo, s’ha fet per conscienciar sobre la problemàtica que afecta aquest tipus d’animals. Segura assenyala que “tenim 14 ximpanzes i 4 macacos, i tots provenen d’haver estat maltractats”.

El conte es pot comprar a la seu de la Fundació Mona, a Riudellots de La Selva, i a diverses llibreries de Girona. A més, també s’organitzen visites guiades per a conèixer en Bongo.

Els interessats en saber més coses sobre la història d’aquest ximpanzé ho poden fer aquest dissabte, a la biblioteca. La sessió començarà a les 11.30 h. Es recomana a partir de 3 anys. Tant pel conte com pel taller, l’entrada és lliure. No cal inscripció prèvia.

spot_img

El + Vist