9.2 C
Lloret de Mar
LA IAIA, en una fotografia promocional

La màgia de LA IAIA omplirà el jardí botànic de Blanes

LA IAIA, en una fotografia promocional

Darreres Notícies

LA IAIA, actuació estelar aquest divendres a Blanes, al jardí botànic Mar i Murtra, que acull el festival de música d’estiu. El trio de Vic hi presenta el seu segon disc, titulat On és la màgia?

El cantant i compositor del grup, Ernest Crusats, subratlla és una gira en què “ens sentim còmodes, les cançons estan més currades i són més enèrgiques, i divertides en els directes”.

LA IAIA assenyala que amb el nou disc han volgut fugir del pop-folk de l’inici. Han apostat per un treball psicodèlic i electrònic, amb cançons hipnòtiques, que queden en la memòria. “El segon disc és més especial i particular, potser el públic ha de vèncer aquesta barrera, però qui faci el salt gaudirà de l’experiència”, opina.

Tot i que LA IAIA no ha estat al jardí botànic de Blanes, sap que és un recinte especial, de gran bellesa, ubicat al capdamunt dels penya-segats del sud de la Costa Brava. Per tot plegat, el trio de Vic assegura que el concert d’aquest divendres serà diferent a la resta de la gira. Començarà a les 22 hores.

Serà un dels espectacles estrella d’aquest estiu a la població veïna. L’endemà dissabte hi actuarà Bruno Oro, conegut per les seves intervencions als programes Polònia i Crackòvia de TV3. El cicle musical s’allarga fins a finals d’agost. Per cada entrada adquirida a Les Nits del Marimurtra, se’n regala una altra per visitar el jardí botànic de dia.

spot_img

El + Vist