22.8 C
Lloret de Mar

‘La llibertat no té gènere’, de Marwan Achair (Coll i Rodès), guanya el concurs d’eslògans del 25N

En aquesta dotzena edició s’han presentat un total de 197 frases, majoritàriament per part d’alumnes dels diferents instituts de Lloret de Mar.

L'associació de dones l'Aurora, en un acte del 2019 contra la violència masclista
L'associació de dones l'Aurora, en un acte del 2019 contra la violència masclista

Darreres Notícies

La llibertat no té gènere”. Aquest és el lema guanyador del concurs de frases per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Masclista, 25N, i que organitza cada any l’associació de dones l’Aurora. L’autor és Marwan Achair, de l’institut Coll i Rodés.

El jurat s’ha reunit aquest dijous al vespre i ha escollit, com a frase finalista, “Vacuna’t contra la violència!”, de Daniella Havelková, alumna de l’Institut Escola Lloret de Mar. En aquesta dotzena edició s’han presentat un total de 197 frases, majoritàriament per part d’alumnes dels diferents instituts del municipi. Un fet que la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, valora de manera molt positiva.

Una valoració que coincideix amb la que fan des de l’associació l’Aurora. La presidenta, Maite Rodríguez, remarca, a més, que la participació creix cada any i que la creativitat dels joves es posa de manifest amb eslògans molt potents. Entre la temàtica dels eslògans, cal remarcar que n’hi havia molts que feien referència indirecta a la situació de pandèmia que vivim, com ara la frase finalista, “Vacuna’t contra el masclisme”.

La frase guanyadora “La llibertat no té gènere” lluirà en una pancarta que es penjarà en algun lloc visible del municipi encara per determinar, a banda d’aparèixer als cartells que es facin per commemorar el 25N. Pel que fa als actes de celebració, aquest any, atesa la situació de pandèmia, es faran de manera virtual el proper 28 de novembre i, com sempre, aniran a càrrec de l’Aurora i l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist