6.9 C
Lloret de Mar
'Els calçotets del llop' és un dels contes que s'explicaran

La llibreria Can Gallissà organitzarà activitats mensuals per fomentar la lectura entre els infants

Demà dissabte, a les 12 hores, farà una sessió de contacontes amb 'Els calçotets del Llop' i 'La vida anodina de la bruixa Resina', a càrrec de Laura Bernis.

'Els calçotets del llop' és un dels contes que s'explicaran

Darreres Notícies

La llibreria Can Gallissà convida als més petits a gaudir de dos contes: Els calçotets del Llop i La vida anodina de la bruixa Resina. La intenció de la llibreria és organitzar activitats d’aquest tipus una vegada al mes, amb l’objectiu fomentar els hàbits i la pràctica de la lectura entre els infants, segons ha explicat Neus Sala, llibretera de l’establiment.

Un dels contes que s’explicarà és Els calçotets del Llop, una història en què veurem un llop diferent, que no és dolent però que haurà de conviure amb personatges que volen despertar la seva faceta més ferotge.

L’altra història és La vida anodina de la bruixa Resina. Explica la situació d’una bruixa que viu en un món ple de màgia i fantasia i que vol saber com viuen les persones normals.

La sessió de contes anirà a càrrec de Laura Bernis. Serà aquest dissabte, a les dotze del migdia, a la llibreria Can Gallissà, situada a la Plaça París.

spot_img

El + Vist