14.9 C
Lloret de Mar
Clàudia Terradas, en una competició anterior

La lloretenca Clàudia Terradas guanya el Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic

Terradas ha estat campionat amb el seu club, el Foment Cardoní.

Clàudia Terradas, en una competició anterior

Darreres Notícies

La lloretenca Clàudia Terradas s’ha proclamat guanyadora del Campionat de Catalunya de Patinatge Artístic, disputat el passat cap de setmana a Reus, en la modalitat de xous de quartet. Ho ha fet amb el Foment Cardoní, el club del què forma part, juntament amb els seus companys d’equip: Pere Marsinyach, Llorenç Álvarez i Júlia Vallejo.

El conjunt del Foment Cardoní

Van executar la coreografia titulada “Plàstic”. La patinadora es mostra satisfeta amb aquesta primera posició però reconeix que van fer algunes errades durant l’exhibició. Ara, el Foment Cardoní ja prepara la seva participació al Campionat d’Espanya. La cita se celebrarà el pròxim 24 de març a Alcoi, Alacant.

També competiran en els estatals les patinadores lloretenques Ona Cervera i Laura Castells, que van aconseguir pujar al podi del Campionat de Catalunya, amb un tercer lloc, en la categoria júnior.

El CPA Tordera, amb Ona Cervera i Laura Castells.

Totes dues competeixen en el Club Patinatge Artístic Tordera. L’entitat la presideix el també lloretenc Joan Carles Herrero, que es mostra molt satisfet per aquest resultat. A més, destaca que la presència de l’entitat al podi els dona accés a participar en el Campionat d’Espanya i en el Catalunya Stars.

L’entrenadora del Club Patinatge Artístic Tordera també és de Lloret. És Maria González, la coreografia que va presentar l’entitat torderenca representava un grup de bombers que rebien un avís per incendi.

Es tracta d’una fita molt important pel Club Patinatge Artístic Tordera, que l’any passat es va quedar a les portes del podi en aquesta mateixa cita, amb un quart lloc. Ara, centraran els seus esforços en preparar el Campionat d’Espanya. És un esdeveniment que permet classificar-se pels campionats europeus.

spot_img

El + Vist