20.6 C
Lloret de Mar
Un fotograma de la lloretenca, al videoclip de la cançó 3AM.

La lloretenca Crissy Z estrena el videoclip de la cançó ‘3AM’, més electrònica i eclèctica

El 'single' explica com la nit i el seu silenci són pertorbats pel so d’una ambulància i la incertesa que pateix qui l’escolta, en no saber qui hi ha a dins del vehicle.

Un fotograma de la lloretenca, al videoclip de la cançó 3AM.

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

La cantant lloretenca Crissy Z ha presentat el seu nou videoclip de la cançó “3 AM”, disponible en les diferents plataformes digitals. El ‘single’ explica com la nit i el seu silenci són pertorbats pel so d’una ambulància i la incertesa que pateix qui l’escolta, en no saber qui hi ha a dins del vehicle.

La producció de la peça ha anat a càrrec de Nicolás de la Pava. Amb un ritme més electrònic i eclèctic, compta amb sons frenètics que pretenen escenificar el caos que arriba a la nit, enmig de carrers obscurs i silenciosos. Tot es combina amb la veu de la Crissy Z, que aporta energia i força a la cançó.

Crissy Z va publicar el seu álbum de debut al 2020. Ha tornat amb ‘LLORANDO MARES’ i ara amb ‘3AM’, el segon avançament del seu proper treball, que parla de la por de perdre a algú. La cantant va enlluernar el públic, setmanes enrere al Teatre, quan va actuar en la Festa de la Cultura Lloretenca.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.