9.9 C
Lloret de Mar
La Iulia amb en Juanjo, professor de Llengua Castellana

La lloretenca Iulia Bora rebrà una distinció de la Generalitat per la nota de selectivitat

Es tracta d'un reconeixement que el Govern català fa a tots els alumnes que han tret més d'un 9 a les PAU. Iulia Bora va obtenir un 9,5, la nota més alta de Lloret.

La Iulia amb en Juanjo, professor de Llengua Castellana

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Iulia Bora, de l’Institut Coll i Rodés, és una de les alumnes catalanes que rebrà la distinció de la Generalitat de Catalunya, per haver obtingut una nota superior al 9 en la fase general de la Selectivitat. En concret, recordem que l’estudiant lloretenca va aconseguir una qualificació de 9,5, la millor dels centres de Lloret de Mar.

La Iulia amb un ram que li van entregar des del centre (Institut Coll i Rodés)

En total, seran 1.028 alumnes els que rebran el reconeixement. Iulia Bora es mostra molt satisfeta per ser-ne una i considera que és un premi a l’esforç i la constància. A més, reconeix que, anys enrere, no s’imaginava que podria rebre una distinció de la Generalitat pels seus resultats acadèmics.

Aquest any, a causa de la pandèmia, no es farà cap acte presencial, sinó que els estudiants rebran el diploma als seus domicilis. La lloretenca creu que és molt positiu que la Generalitat reconegui l’esforç de tots els estudiants que han pogut treure qualificacions tan destacades en unes proves de tanta importància.

Iulia Bora va obtenir un 9,5 a la Selectivitat a través de la modalitat humanística. Ara, afronta amb il·lusió la nova etapa universitària. Estudiarà un doble grau de Criminologia i polítiques Públiques de Prevenció i Dret a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.