34.4 C
Lloret de Mar
La Iulia amb en Juanjo, professor de Llengua Castellana

La lloretenca Iulia Bora rebrà una distinció de la Generalitat per la nota de selectivitat

Es tracta d'un reconeixement que el Govern català fa a tots els alumnes que han tret més d'un 9 a les PAU. Iulia Bora va obtenir un 9,5, la nota més alta de Lloret.

La Iulia amb en Juanjo, professor de Llengua Castellana

Darreres Notícies

Iulia Bora, de l’Institut Coll i Rodés, és una de les alumnes catalanes que rebrà la distinció de la Generalitat de Catalunya, per haver obtingut una nota superior al 9 en la fase general de la Selectivitat. En concret, recordem que l’estudiant lloretenca va aconseguir una qualificació de 9,5, la millor dels centres de Lloret de Mar.

La Iulia amb un ram que li van entregar des del centre (Institut Coll i Rodés)

En total, seran 1.028 alumnes els que rebran el reconeixement. Iulia Bora es mostra molt satisfeta per ser-ne una i considera que és un premi a l’esforç i la constància. A més, reconeix que, anys enrere, no s’imaginava que podria rebre una distinció de la Generalitat pels seus resultats acadèmics.

Aquest any, a causa de la pandèmia, no es farà cap acte presencial, sinó que els estudiants rebran el diploma als seus domicilis. La lloretenca creu que és molt positiu que la Generalitat reconegui l’esforç de tots els estudiants que han pogut treure qualificacions tan destacades en unes proves de tanta importància.

Iulia Bora va obtenir un 9,5 a la Selectivitat a través de la modalitat humanística. Ara, afronta amb il·lusió la nova etapa universitària. Estudiarà un doble grau de Criminologia i polítiques Públiques de Prevenció i Dret a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

spot_img

El + Vist