22.4 C
Lloret de Mar
La doctora Maria Josep Martí

La lloretenca Maria Josep Martí farà controls antidopatge als JJOO de Tòquio

La gran cita olímpica comença aquest divendres, amb molta incertesa, a causa de la situació de la pandèmia de la Covid-19.

La doctora Maria Josep Martí

Darreres Notícies

La lloretenca Maria Josep Martí serà una de les encarregades de fer els controls antidopatge als esportistes que participen als Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio. La gran cita olímpica comença aquest divendres, amb molta incertesa, a causa de la situació de la pandèmia de la Covid-19.

La doctora Maria Josep Martí, que forma part de l’oficina de control de dopatge, ja es troba a Tòquio des d’aquesta setmana. Ara està fent la quarantena obligatòria de tres dies i, a més, ha de passar una PCR diària. Avui mateix encara no ha pogut sortir al carrer.

Els identificadors dels JJOO de Tòquio.
Els identificadors dels JJOO de Tòquio.

La cerimònia d’obertura dels Jocs Olímpics de Tòquio, que es van haver de suspendre el passat 2020, està prevista per aquest divendres.

Tot i això, els casos de Covid-19 entre els atletes participants i altres membres de la Vila Olímpica fan que no es descarti cap escenari, fins i tot el d’una cancel·lació dels Jocs a última hora, tot i que sembla poc probable.

Fins al moment, s’han detectat 71 casos d’infeccions des de l’1 de juliol, quan van començar a arribar els primers atletes i equips. Alguns dels principals patrocinadors, fins i tot, no assistiran a la cerimònia d’obertura de divendres. La competició, a més, es disputarà sense públic.

spot_img

El + Vist