17.9 C
Lloret de Mar

La lloretenca Meritxell Moreno, al Congrés Mundial de Cuina i Ciència

La biotecnòloga explicarà com utilitzar les fermentacions amb seguretat en l'àmbit culinari.

La lloretenca Meritxell Moreno, al laboratori.
La lloretenca Meritxell Moreno, al laboratori.

Darreres Notícies

La lloretenca Meritxell Moreno participarà en el Congrés Mundial de Cuina i Ciència. L’esdeveniment, que es farà del 8 al 10 de novembre a Barcelona, comptarà amb xefs de reconegut prestigi com Joan Roca, Ferran Adrià i Nandu Jubany, entre d’altres.

servicios profesionales jimenez

Moreno, de 25 anys, hi serà present en la cloenda com a biotecnòloga. Parlarà de la importància de la ciència al món culinari, sobretot en aspectes de seguretat i innovació. Ho farà just abans del lliurament dels premis del congrés, els anomenats Sferic Awards, que aquest 2021 es lliuren a les fermentacions en cuina. 

Joan Roca, al congrés del 2019.
Joan Roca, al congrés del 2019.

Per aquest motiu, just abans, es duu a terme la conferència sobre aquest procediment en la qual hi participa Merixell Moreno. Explica que és “un honor” ser present en el congrés i que la seva aportació és “traslladar els nostres coneixements sobre seguretat alimentària, com en el cas de les fermentacions -que cada cop van a més- en la cuina”.

Com fermentar els aliments amb seguretat.
Com fermentar els aliments amb seguretat.

Ella i altres especialistes explicaran com s’ha creat un laboratori de fermentacions i quins són els criteris científics que cal tenir en comte per complir les normes de seguretat alimentària per tal de no córrer cap risc a la cuina.

spot_img

El + Vist