28.5 C
Lloret de Mar
Mireia Hernández practicant natació artística

La lloretenca Mireia Hernández, membre de la Selecció espanyola absoluta de natació artística

Després d'un any aturades per la pandèmia, ara han tornat a la competició i espera poder participar al Mundial de Budapest aquest estiu.

Mireia Hernández practicant natació artística

Darreres Notícies

La lloretenca Mireia Hernández ha format part de la Selecció espanyola absoluta de natació artística.

Aquest cap de setmana, el combinat nacional va participar en les World Series celebrades a París, on ha pogut millorar la rutina que havia presentat anteriorment a Tòquio.

“Moltes contentes, teníem un objectiu molt clar, que era millorar el que van fer a Tòquio i hem aconseguit aquest propòsit”

Mireia Hernández

Tot i actuar com a reserva, aquest és un nou pas endavant de Mireia Hernández, que s’entrena al CAR de Sant Cugat. De ben petita, va començar a fer natació a Lloret, però no li acabava d’agradar i la seva mare va trobar aquesta alternativa, tot i que aquí a la vila aleshores encara no es practicava.

Mireia Hernández
Mireia Hernández

“Vaig començar a Lloret a fer natació molt petita, però no m’acabava d’agradar i volia fer rítmica, però tenia el maluc desplaçat i els esports d’impacte no em beneficiaven”, comenta. Va ser aleshores quan la seva mare va descobrir la natació artística: “És rítmica a l’aigua i a mi l’aigua sempre m’ha encantat”. Va començar a Calella i un temps després la va fitxar el Granollers.

El sacrifici ha tingut la seva recompensa i la lloretenca ha passat a formar part de la Selecció Espanyola absoluta, tot un somni fet realitat.

“Crec que és tot un somni. Porto 15 anys fent aquest esport i el treball al final té la seva recompensa”

Mireia Hernández

Actualment, Mireia Hernández entrena unes deu hores al dia, de vuit del matí a set de la tarda, amb un únic descans per dinar. Però també troba temps per poder compaginar l’esport amb la carrera de Medicina.

La selecció espanyola de natació artística, amb Mireia Hernández
La selecció espanyola de natació artística, amb Mireia Hernández

En el món de la natació artística, el gran objectiu d’aquest any amb la selecció serà el Mundial, que es disputarà a Budapest del 17 al 25 de juny. La lloretenca espera poder participar-hi, ja que seria la seva primera participació en un campionat del món absolut.

spot_img

El + Vist