16.6 C
Lloret de Mar

La lloretenca Nia Almonte, premiada pel seu treball de recerca sobre lideratge empresarial

El Consell Social de la UdG ha atorgat un premi en la categoria de ciències socials a l'alumna de l'institut Coll i Rodés.

Nia Almonte
Nia Almonte

Darreres Notícies

La jove lloretenca Nia Almonte, alumna de l’institut Coll i Rodés, ha guanyat un premi del Consell Social de la UdG en la categoria de ciències socials, pel seu treball de recerca, titulat Com es lidera una empresa existosa? Lideratge empresarial. La seva tutora ha estat Lidia Bonilla.

La mateixa Nia Almonte explica que el seu objectiu era marcar quin és el lideratge ideal per aconseguir l’èxit en una empresa.

La conclusió és clara: un líder ideal ha de tenir sobretot intel·ligència emocional, capacitat de lideratge –que encara que soni molt obvi hi ha persones que no en tenen–, ha de saber comunicar les coses i tenir un equilibri entre ser democràtic i autoritari. “Són capacitats internes de cada persona i, a vegades, si no neixes amb elles no les pots desenvolupar del tot“, apunta la Nia.

Un treball de recerca molt relacionat amb el que espera que sigui el seu futur professional, ja que vol estudiar Empresarials.

En total, el Consell Social de la UdG ha premiat dotze treballs de recerca de batxillerat d’arreu de les comarques gironines i del Maresme. El certamen, que ha celebrat la 21a edició, pretén promoure i potenciar la recerca entre els joves en un àmbit de proximitat entre l’ensenyament secundari i la universitat. El concurs ha comptat amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, el Patronat Politècnica, la Càtedra de Processos Industrials Sostenibles, l’Escola Universitària ERAM i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES).

Els guanyadors obtenen un ajut per l’import dels crèdits matriculats en el primer any d’alguna de les titulacions oficials ofertes per la UdG per al curs acadèmic 2020-2021. A més, es difondran els treballs i es farà una aportació econòmica per adquirir llibres, música, material educatiu o informàtic repartida entre l’estudiant, el tutor i el centre de secundària on s’ha fet el treball.

spot_img

El + Vist