6.3 C
Lloret de Mar
Paula Soler (Instagram)

La lloretenca Paula Soler publica la seva primera novel·la: ‘El método Blixen’

És el primer llibre d'una trilogia protagonitzada pel jove Dani Cruz, que es retira de l'advocacia fins que descobreix el cadàver d'una noia.

Paula Soler (Instagram)

Darreres Notícies

El método Blixen. Així es titula la primera novel·la de Paula Soler, publicada fa poques setmanes per l’Editorial Círculo Rojo.

La jove lloretenca, de 24 anys, explica que el protagonista és l’advocat Dani Cruz, un jove de 28 anys que ha decidit penjar la toga abans del que tenia previst, després de rebre diverses amenaces de mort relacionades amb un cas de tràfic de drogues. Els seus plans es trunquen, però, quan una nit de juny descobreix el cadàver d’una jove que el farà tornar al passat i als tribunals.

El protagonista haurà de col·laborar amb la policia per mantenir-se fora de sospita, a la vegada que investigarà pel seu compte qui s’amaga darrere d’aquella mort. I aviat s’adonarà que entre els que l’envolten hi ha algú que amaga la veritat i que està disposat a endur-se el secret a la tomba.

el metodo blixen
La portada d’El método Blixen (Editorial Círcula Rojo)

L’autora ja treballa en la seva propera obra, perquè El método Blixen és el primer llibre d’una trilogia de suspens que Paula Soler està escrivint amb l’ambiciós objectiu que s’acabi convertint en una sèrie audiovisual.

Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, fa un temps es va traslladar a Nova York. De dia es dedica a la seva feina i de nit, a escriure. Una afició que ha tingut sempre, però que arran de la insistència de la seva mare ha acabat convertint en novel·la. A més, ella mateixa explica que la idea la va tenir veient una sèrie: “Estava veient una sèrie que pensava que acabaria d’una determinada manera i vaig pensar que si no acabava així escriuria un llibre que acabés així”.

El llibre El método Blixen es pot comprar a la llibreria Can Gallissà de Lloret de Mar o bé en format electrònic. L’autora ha assegurat que ja estan treballant en la traducció a l’anglès i que la intenció és que també s’acabi traduint al francès.

spot_img

El + Vist