Home Esports La lloretenca Tania Pardo, àrbitra a les Copes del Rei i de la Reina d’hoquei patins

La lloretenca Tania Pardo, àrbitra a les Copes del Rei i de la Reina d’hoquei patins

0
La lloretenca Tania Pardo, àrbitra a les Copes del Rei i de la Reina d’hoquei patins
Tania Pardo arbitrant un dels partits de la Copa de la Reina (RFEP)

L’àrbitra lloretenca Tania Pardo ha estat una de les àrbitres designades per a les Copes del Rei i de la Reina d’hoquei patins, celebrades el passat cap de setmana. En concret, ha pogut dirigir l’encontre inaugural de la Copa de la Reina, entre el Palau de Plegamans i el Cerdanyola, i la final de la mateixa competició, entre el Palau i el Manlleu.

Tania Pardo es mostra molt satisfeta per haver tornat a ser escollida entre la selecció d’àrbitres espanyols i considera que estar present en les Copes del Rei i de la Reina és un premi a la bona temporada.

“Molt contenta, perquè és de les competicions més importants a nivell espanyol, és el premi al recorregut de la temporada”

Tania Pardo

La lloretenca explica que, en l’hoquei patins femení, és cada vegada més complicat arbitrar, perquè el nivell físic i tècnic de les jugadores ha crescut molt. En aquest sentit, assenyala que ha aplicat l’estil europeu a l’hora de dirigir els partits, deixant jugar molt més, sense assenyalar gaires faltes.

“Les noies cada vegada tenen més nivell i ens ho posen més difícil, hem fet un arbitratge de deixar jugar molt més”

Tania Pardo

A banda de dirigir partits, la selecció d’àrbitres de les Copes del Rei i de la Reina han aprofitat la competició per seguir endavant amb la seva formació i millora de coneixements i aspectes tècnics.