10.7 C
Lloret de Mar

La lloretenca Tania Pardo, àrbitra a les Copes del Rei i de la Reina d’hoquei patins

La lloretenca considera que haver tornat a ser escollida per a aquestes competicions és un premi a la bona temporada.

Tania Pardo arbitrant un dels partits de la Copa de la Reina (RFEP)
Tania Pardo arbitrant un dels partits de la Copa de la Reina (RFEP)

Darreres Notícies

L’àrbitra lloretenca Tania Pardo ha estat una de les àrbitres designades per a les Copes del Rei i de la Reina d’hoquei patins, celebrades el passat cap de setmana. En concret, ha pogut dirigir l’encontre inaugural de la Copa de la Reina, entre el Palau de Plegamans i el Cerdanyola, i la final de la mateixa competició, entre el Palau i el Manlleu.

servicios profesionales jimenez

Tania Pardo es mostra molt satisfeta per haver tornat a ser escollida entre la selecció d’àrbitres espanyols i considera que estar present en les Copes del Rei i de la Reina és un premi a la bona temporada.

“Molt contenta, perquè és de les competicions més importants a nivell espanyol, és el premi al recorregut de la temporada”

Tania Pardo

La lloretenca explica que, en l’hoquei patins femení, és cada vegada més complicat arbitrar, perquè el nivell físic i tècnic de les jugadores ha crescut molt. En aquest sentit, assenyala que ha aplicat l’estil europeu a l’hora de dirigir els partits, deixant jugar molt més, sense assenyalar gaires faltes.

“Les noies cada vegada tenen més nivell i ens ho posen més difícil, hem fet un arbitratge de deixar jugar molt més”

Tania Pardo

A banda de dirigir partits, la selecció d’àrbitres de les Copes del Rei i de la Reina han aprofitat la competició per seguir endavant amb la seva formació i millora de coneixements i aspectes tècnics.

spot_img

El + Vist