6.4 C
Lloret de Mar

La lloretenca Tania Pardo arbitra per primera vegada un mundial d’hoquei patins

Ha estat en els World Roller Games, d'aquest cap de setmana, a Barcelona.

La lloretenca, als World Roller Games
La lloretenca, als World Roller Games

Darreres Notícies

La lloretenca Tània Pardo ha format part de l’equip arbitral dels World Roller Games, disputats la setmana passada a Barcelona. Es tracta de la seva primera experiència en un mundial d’hoquei patins.

Els World Roller Games de Barcelona

Pardo ha pogut dirigir fins a tres partits. En concret, ha estat present en els enfrontaments pel tercer i quart lloc, pel cinquè i sisè lloc, i un de la fase de grups. La valoració és “molt positiva” i explica que “he gaudit i he après molt” sobre l’hoquei patins i l’arbitratge.

Tània Pardo assenyala que ha pogut conviure amb àrbitres d’altres nacionalitats. Això l’ha permès conèixer altres maneres de dirigir partits. Posa com a exemple que “vas parlant amb ells per saber com tenen les competicions als seus països, la manera d’arbitrar i posicionar-se, hem vist partits i comentàvem les jugades”.

Fa uns mesos que la lloretenca va obtenir la llicència per dirigir partits d’àmbit internacional, després de 12 anys arbitrant. Ser convocada per un mundial és la fita més destacada en la seva trajectòria. Assegura que “era un somni que tenia des de petita, pensava que per culpa de l’edat no ho podria fer però he tingut la sort d’arribar-hi”.

A banda d’aquest Mundial, recordem que Tània Pardo va formar part de l’equip arbitral de la final de la Copa de la Reina, disputada a Reus el passat mes de febrer. Ara, marxa de vacances per descansar i afrontar una nova temporada, que començarà a partir del mes de setembre.

spot_img

El + Vist