13.2 C
Lloret de Mar

La Lloretrail d’aquest diumenge espera aplegar prop de 600 participants

És la tercera vegada que es programa, després d’haver-se suspès en dues ocasions anteriors a causa de la pandèmia.

Entrenament per a la prova
Entrenament per a la prova

Darreres Notícies

Entre 500 i 600 participants s’esperen en la Lloretrail d’aquest diumenge, organitzada per La Sansi i amb el suport de l’Ajuntaments. Recordem que és la tercera vegada que es programa, després d’haver-se suspès en dues ocasions anteriors a causa de la pandèmia.

Per tant, si res no ho impedeix, aquest diumenge, 27 de setembre, a partir de dos quarts de vuit del matí, començaran a córrer els primers participants. La prova esportiva comptarà amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19, com l’ús de la mascareta abans i després de la prova, el control de temperatura i el rentat de mans, a més de les sortides esglaonades per evitar aglomeracions, segons ha explicat la regidora d’Esports, Anna García-Castany.

La cursa tindrà la sortida i l’arribada a la Font de la Kaikuta, amb dues distàncies: 5 i 12 quilòmetres. En els dos casos, es passarà per indrets muntanyosos de Lloret que solen ser poc coneguts.

La cita és aquest diumenge. A partir de dos quarts de vuit del matí, començaran a sortir els participants de la cursa de 12 quilòmetres i, a partir de dos quarts de deu, ho faran els de la distància de 5 quilòmetres. Cal destacar que entre els assistents hi haurà Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme i vicepresident de la Federació Espanyola.

spot_img

El + Vist