15.8 C
Lloret de Mar

La Lloretrail queda ajornada de nou, per prudència davant la suspensió de la Festa Major

L’esdeveniment comptava amb prop de 900 inscrits, molts d'ells de Barcelona i rodalies.

Cartell de la Lloretrail
Cartell de la Lloretrail

Darreres Notícies

La Lloretrail torna a quedar ajornada com a mesura de prudència i prevenció fins que la situació provocada pel coronavirus millori. Així ho ha decidit La Sansi, l’entitat organitzadora de la prova, després de la decisió de l’Ajuntament de suspendre tots els actes de la Festa Major de Santa Cristina. L’esdeveniment esportiu s’havia de disputar el pròxim 26 de juliol, aquest diumenge, i comptava amb prop de 900 inscrits.

A través d’un comunicat, l’entitat organitzadora, La Sansi, ha explicat que tot i que a Lloret no s’ha registrat cap brot que obligui a aplicar mesures restrictives o de confinament, han tingut en compte la procedència dels participants. Molts d’ells són de l’àrea metropolitana de Barcelona, on el Govern ha restringit de manera voluntària la mobilitat, segons el president de La Sansi, José Luís Blanco.

Blanco confia en què la Lloretrail es pugui dur a terme al llarg de l’estiu, sempre que la situació ho permeti. Recorda que no hi ha casos de coronavirus en les competicions esportives a l’aire lliure, com ho és aquesta, i que han previst un seguit de mesures de seguretat, com les sortides esglaonades dels participants.

spot_img

El + Vist