7.6 C
Lloret de Mar

La ‘Marató Vermella’ recull 138 donacions de sang a Lloret de Mar

Les jornades han comptat la implicació de policies de tot el món que han participat d’un congrés internacional, amb seu a l’hotel Evenia.

-

138 donacions de sang -13 de les quals de donants nous-, 18 oferiments (de gent que vol donar però no pot per alguna raó), 12 plasmes i 6 donants de medul·la òssia.

Aquest és el balanç de la Marató Vermella, que es va dur a terme el passat divendres i dissabte a Lloret de Mar. Les jornades han comptat la implicació de policies de tot el món, que han participat d’un congrés internacional, amb seu a l’hotel Evenia.

Els representants del congres IPA en la donacio de sang a lhotel Evenia
Els representants del congres IPA en la donacio de sang a lhotel Evenia

La campanya l’han organitzat els Mossos d’Esquadra, amb el suport del Banc de Sang i Teixits. Una representant gironina, la Meritxell Casacuberta, assenyala que els donants han estat “els habituals de Lloret, a més dels Mossos, que eren el reclam i els participants del congrés”.

La Marató Vermella, que fa parada a 42 municipis de Catalunya, pretén augmentar els nivells de sang als hospitals. Ara mateix només hi ha reserves per a 4 dies, un nivell molt baix, ja que la xifra idònia són 9 o 10 dies.

Les obres a l’entrada d’Els Pinars podrien provocar talls de circulació aquests dies

A partir d’avui, s'ha començat a fer el pas transversal dels quatre tubs de telecomunicacions.

Obertes les inscripcions per a la Cursa de Nadal solidària, que es farà el 24 de desembre

Qui vulgui apuntar-s’hi, pot fer-ho a través del web del Consell Esportiu de la Selva o bé de manera presencial al Puntet. El preu és de 8 euros els adults i 3, els infants.

La projecció de ‘Zombi Child’ amb el Cineclub Adler obrirà el Film Festival Lloret Negre

La projecció es fa avui dijous, a les 20.30 hores, al Teatre de Lloret.
- Publicitat -