7.3 C
Lloret de Mar

La memòria de les bugaderes centrarà el Dijous de l’Aurora d’aquesta setmana

L'espectacle es titula 'Memòries Líquides. Veus de les bugaderes' i es podrà gaudir aquest dijous, a les 19 hores, a la Biblioteca.

Rosa Vendrell
Rosa Vendrell

Darreres Notícies

Les vivències i anècdotes de les bugaderes centren l’espectacle que s’oferirà demà en els Dijous de l’Aurora. Qui se n’encarrega és la comunicadora Rosa Vendrell, que ha titulat el seu espectacle Memòries Líquides. Veus de les bugaderes.

servicios profesionales jimenez

Ella mateixa explica que és una proposta molt eclèctica i que cada cop que l’ofereix és un espectacle únic.

“Té una mica de tot: és una xerrada, una lectura dramatitzada, un passi de fotografies, un recull de cançons… Puc dir que és una canya i que no n’hi ha hagut mai dos d’iguals”

Rosa Vendrell

Rosa Vendrell ressalta que el lloc on les dones es trobaven per rentar la roba sempre era un espai de treball però també de socialització. Tot el microcosmos que els envolta és el que interessa a la ponent.

“A part de socialitzar-se i les xafarderies, m’interessen les vivències d’alegria, de dolor, de tristesa, de militància… hi ha tot un microcosmos que es fa macro, perquè la història d’una és la de totes”

Rosa Vendrell

Memòries Líquides. Veus de les bugaderes tindrà lloc demà, en el marc dels Dijous de l’Aurora. Serà a les set de la tarda a la biblioteca.

spot_img

El + Vist