24.6 C
Lloret de Mar
Una escena de la pel·lícula (Cineclub Adler)

‘La meva filla’, de Laura Bispuri, al Cineclub Adler

La projecció, que arriba a través de la FilmoXarxa, es farà avui dijous, a les 21 hores.

Una escena de la pel·lícula (Cineclub Adler)

Darreres Notícies

El Cineclub Adler projecta aquest vespre, al Teatre de Lloret, la pel·lícula La meva filla, de la directora italiana Laura Bispuri. És una de les cinc sessions que arriben a través de la FilmoXarxa.

La història passa a Sardenya i ens presenta una nena de 10 anys, Vittoria, que ha crescut amb la seva mare adoptiva, la Tina. Tot canvia quan apareix la mare biològica, l’Angelica, que viu a una granja rodejada d’animals i de natura.

L’arribada de la mare de sang provocarà sentiments confusos en Vittoria que, a poc a poc, crearà un fort vincle amb ella. Una situació que no agradarà a la mare adoptiva. Tot plegat, representarà una situació complicada per a Vittoria, que haurà de trobar la seva identitat entre les dues mares, que tenen maneres de ser i de viure molt diferents.

Es tracta d’una producció del 2018, del gènere del drama, amb les actrius Valeria Golino i Alba Rohrwacher. La pel·lícula es va presentar al Festival de Berlín del 2018 i va tenir bones crítiques, especialment, per la interpretació d’aquestes dues actrius, tal com apunta Joan Moret, president del Cineclub Adler.

Com diem, és una projecció de la FilmoXarxa, que té per objectiu potenciar i difondre el cinema català i europeu, així com incrementar l’oferta cinematogràfica en llengua catalana i fomentar el cinema entre la ciutadania.

La meva filla, de Laura Bispuri, es podrà veure aquest vespre, a les nou, al Teatre de Lloret, en versió original subtitulada al català. Es projectarà en versió original subtitulada al català. La sessió comptarà amb totes les mesures de seguretat de la Covid-19.

spot_img

El + Vist