16.7 C
Lloret de Mar
Alguns quadres de la mostra

La mostra ‘Silencis’ es pot visitar a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura

Tot i que es pot visitar des d'avui dimarts, la inauguració es farà divendres (20.30 hores). La mostra la formen una 50a de quadres.

Alguns quadres de la mostra

Darreres Notícies

Una representació del silenci des de diferents tècniques i estils amb pintura i gravat. Aquesta és la proposta de la nova exposició que es pot visitar, des d’avui, a la Casa de la Cultura.

La mostra, formada per una cinquantena d’obres, es titula Silencis, en relació a la seva temàtica. Hi han participat cinc artistes: Lluís Blanco, Montse Humanes, Dora Márquez, Yolanda Roig i Lluís Escudero. Plegats formen l’agrupació Noves Realitats.

Entre totes les obres que es poden trobar a l’exposició, hi ha composicions florals amb natures mortes, representacions del fons marí, retrats de persones solitàries, gravats abstractes i formacions geomètriques.

El grup artístic Noves realitats compta amb una vintena d’anys de treballs i exposicions. Actualment, els seus components són de poblacions veïnes de Lloret, com Blanes, Tossa o Malgrat de Mar.

Tot i que la mostra es pot visitar des d’avui mateix, a la Casa de la Cultura, la inauguració es farà divendres. Serà a dos quarts de nou del vespre.

spot_img

El + Vist