24.3 C
Lloret de Mar
Naiara Burke, en el videoclip de la cançó.

La Naiara Burke grava un videoclip amb col·laboració lloretenca

La jove ha guanyat el primer premi Recull de Blanes a la millor cançó inèdita en català per 'Poder viure't.

Naiara Burke, en el videoclip de la cançó.

Darreres Notícies

Naiara Burke ha guanyat el primer premi Recull de Blanes a la millor cançó inèdita en català. Ha estat pel tema ‘Poder viure’t’, una bonica cançó que amaga un gran historia al darrere: la dedica a la seva mestra de música, gràcies a la qual la Naiara, que té 26 anys, es dedica a aquesta professió.

La jove, que és de Blanes i treballa en un institut de Girona, explica que la seva mestra la va formar i li va transmetre la passió per la música. Quan la mestra va morir de càncer, ella va canalitzar el dolor a través d’aquesta cançó.

‘Poder viure’t’ va, segons la Naiara, de “viure coses amb qui estimes, de sentir que a vegades no tens temps de viure més aquesta persona, de dir-li coses que no li havies dit o no prou vegades, que l’hauries pogut viure més si no fos per la malaltia”.

La Naiara acaba de rodar el videoclip de la cançó a la Vall de Bianya, amb una ambientació onírica amb Esther Mune. Hi ha col·laborat el lloretenc Risto Marchan, qui explica que “el missatge del videoclip i de la cançó tothom el pot interpretar a la seva manera”.

‘Poder viure’t’ es publicarà el 21 d’abril i, uns dies més tard, podrem veure el videoclip. La Naiara ja pensa en una altra cançó més moguda, de cara a l’estiu.

spot_img

El + Vist