14.8 C
Lloret de Mar

La nova pista multiesportiva del barri de Puigventós estarà a punt a finals d’any

El nou equipament donarà servei als veïns de la zona però també als alumnes de l’Institut Sant Quirze.

La pista del barri del Rieral, que és idèntica a la que hi haurà a Puigventós
La pista del barri del Rieral, que és idèntica a la que hi haurà a Puigventós

Darreres Notícies

El barri de Puigventós tindrà, a finals d’any, una nova pista multiesportiva. Ja s’ha adjudicat l’obra i s’espera que en unes setmanes estiguin totes les actuacions enllestides. El cost d’aquesta segona fase, després de la fonamentació, és d’11.350 euros.

El nou equipament donarà servei als veïns de la zona però també als alumnes de l’Institut Sant Quirze, segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Albert Robert, que també ha recordat que és un dels projectes que van tenir més vots en els pressupostos participats del 2016.

Aquesta serà la segona fase de l’obra, després que es realitzessin les tasques de fonamentació. Ara, es procedirà a col·locar els diferents elements de la pista, com les porteries per jugar futbol sala o les cistelles de bàsquet. Albert Robert assenyala que, tot i que és un projecte que pertany als pressupostos participats del 2016, l’elevat cost de les actuacions ha impedit que s’hagi pogut executar abans. El regidor assenyala que “el conjunt total de l’obra, ronda els 90.000 euros de pressupost, quan el barri de Puigventós tenia 22.263 euros de partida per poder executar obres l’any 2016”.

En aquesta pista multiesportiva, s’hi podran dur a terme tot tipus d’activitats. Serà idèntica, per exemple, a la que hi ha situada al barri del Rieral, al costat de l’escola Àngels Alemany.

spot_img

El + Vist