22.4 C
Lloret de Mar
Els protagonistes, en un cartell promocional del film

La oscaritzada ‘Green Book’, amb Viggo Mortensen, es projecta aquesta nit a les Alegries

La segona pel·lícula del cicle 'Cinema d'estiu' comença a les 22h.

Els protagonistes, en un cartell promocional del film

Darreres Notícies

Aquesta nit arriba la segona sessió del cicle Cinema d’Estiu a Lloret de Mar, amb la projecció de la pel·lícula ‘Green Book’, del director nord-americà Peter Farrelly. Ambientada en els anys ’60 i inspirada en una història real, el film -que va guanyar l’Oscar a la millor pel·lícula- compta amb l’actuació estel·lar de Viggo Mortensen. Fa el paper de Tony Lip, un resident del Bronx que és contractat com a xofer del virtuós pianista negre Don Shirley, a qui dona vida l’actor Mahershala Ali.

Tots dos emprenen una gira de concerts pel sud dels Estats Units. Durant el viatge, Tony haurà de tenir present el llibre verd (que dona títol al film), una guia que indica els pocs establiments on s’acceptaven als ciutadans afroamericans.

Els dos protagonistes del film hauran de fer front al racisme i als perjudicis i deixaran d’un costat les diferències per sobreviure.

La projecció -que és gratuïta i a la ‘fresca’, amb totes les mesures habituals de seguretat- es farà a les Alegries, a partir de les 22 hores. És la segona sessió del cicle, que compta al llarg de l’estiu amb una gran varietat d’ubicacions, segons destaca el regidor de Cultura, Cristian Fernández.

Des d’una hora abans, el veïnat de les Alegries oferirà el servei de bar als assistents. Montse Xirgu, de l’associació de veïns, es mostra molt contenta perquè s’hagi pensat en les Alegries per ubicar la projecció.

spot_img

El + Vist