11.1 C
Lloret de Mar

La PAH Lloret reclama la dació en pagament per a una família de Lloret

La família té dues hipoteques per a dos habitatges i l'entitat vol que se'ls apliqui la dació en pagament a una de les hipoteques.

Membres de la PAH Al BBVA
Membres de la PAH Al BBVA

Darreres Notícies

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, ahir, es va presentar a la seu del BBVA situada al passeig marítim, per reclamar la dació en pagament per a una família que viu a Lloret.

El cas és el següent. Els afectats han d’afrontar dues hipoteques. Els habitatges estan situats a Montcada i Reixach i a la vila. L’entitat explica que no poden assumir el cost de totes dues i per això demanen que se’ls condoni el deute d’una d’elles i retornar l’habitatge al banc.

Aquesta és la resolució que exigeix amb celeritat la plataforma, davant del procés d’execució hipotecària iniciat. Enric Bonmatí, membre de la PAH, destaca que la família està preocupada.

Bonmatí assenyala que la família fa uns mesos que va deixar de pagar la hipoteca. En iniciar-se el procés de desnonament, van demanar ajuda a la PAH de Lloret.

La plataforma assegura que la solució del problema és que el banc accepti la dació en pagament per a una de les dues hipoteques. Així, la família retorna l’habitatge a l’entitat bancària i liquida el 100% del deute.

Per a reclamar que es resolgui el cas amb celeritat, els membres de la plataforma s’han presentat aquest dimecres al matí a la seu del BBVA del passeig marítim.

Segons diuen, l’entitat bancària s’ha compromès a donar urgència a la tramitació de l’expedient. Això sí, asseguren que si no reben resposta aviat, passaran a mobilitzacions contundents.

spot_img

El + Vist