22.8 C
Lloret de Mar
Els protagonistes de 'La pell fina' (Sala Flyhard)

‘La pell fina’, de la Sala Flyhard, arriba al Teatre de Lloret aquest diumenge

L'obra, que reflexiona sobre si hem de dir la veritat i com fer-ho, es podrà veure aquest diumenge, a les 18 hores.

Els protagonistes de 'La pell fina' (Sala Flyhard)

Darreres Notícies

La pell fina, una producció de la Sala Flyhard dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso, arriba al Teatre de Lloret aquest diumenge a la tarda. La funció s’emmarca en la celebració del Dia Mundial del Teatre.

Els protagonistes són el Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona que visita uns amics, l’Eloi i la Sònia, perquè volen conèixer en Jan, el fill que acaben de tenir. Tot sembla que va bé fins que en Nacho deixa anar, sense donar-li gaire importància, que el bebè és molt lleig. A partir d’aquí, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum altres veritats que fins ara cadascú guardava per a ell mateix.

Un dels directors, Yago Alonso, explica que l’objectiu és, precisament, que el públic reflexioni sobre si s’ha de dir tot el que es pensa i, sobretot, com s’ha de dir.

“El que volíem és que la gent es plantegi fins a on podem dir les coses i si tenim prou en compte com rebrà el que nosaltres diguem la persona que tenim davant”

Yago Alonso

L’obra, per tant, té un punt reflexiu i dramàtic, però no hi falta una bona dosi d’humor.

“Les nostres obres passen per tots els estadis, des d’una mica de drama fins a l’humor i ens agrada pensar que la vida és així”

Yago Alonso

El repartiment està format per Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau. La pell fina es podrà veure aquest diumenge a les sis de la tarda i les entrades valen 12 euros.

spot_img

El + Vist