6.8 C
Lloret de Mar
Imma Merino

La periodista i crítica de cinema Imma Merino inaugura el cicle ‘Cinema i Literatura’

L'organitzen el Cineclub Adler, el Club de Lectura de la Biblioteca i el Teatre i comença avui amb una xerrada d'Imma Merino, a les 20 hores a la sala polivalent de la biblioteca.

Imma Merino

Darreres Notícies

El Cineclub Adler, el Club de Lectura de la Biblioteca i el Teatre inauguren avui el cicle Cinema i Literatura amb una xerrada a càrrec de la periodista i crítica de cinema Imma Merino.

Ha titulat la conferència Transportar un text a la imatge. En aquest sentit, no vol comparar les novel•les amb les adaptacions cinematogràfiques, sinó que se centrarà en com es transporta l’esperit d’un text a una imatge, que no sempre es fa de manera literal. En posa un exemple.

La ponent creu que allò que es diu sovint que “és millor el llibre que la pel·lícula” és un tòpic i considera que cal anar més enllà que la simple percepció que es té a l’hora de veure una adaptació cinematogràfica.

Imma Merino és llicenciada en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra. Escriu a la secció cultural del diari El Punt Avui. A més, és professora d’Història del cinema i d’Anàlisi dels mitjans de comunicació a la Universitat de Girona i de Documental de creació a la Pompeu Fabra.

La seva xerrada a Lloret serà avui dijous, a les vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist