7.2 C
Lloret de Mar

La pilona de la rambla Romà Barnés només estarà baixada al matí

A partir d'ara, la pilona estarà baixada de 6 a 12 hores i la resta del dia només podran accedir-hi els vehicles autoritzats.

La pilona baixada, aquest matí
La pilona baixada, aquest matí

Darreres Notícies

A partir d’ara, els cotxes només poden accedir lliurement a la Rambla Romà Barnés entre les sis del matí i les dotze del migdia. Fa pocs dies, ha entrat en funcionament la pilona que restringeix l’accés als vehicles autoritzats. El regidor de Mobilitat, Albert Robert, apunta que d’aquesta manera responen a una demanda dels veïns.

servicios profesionales jimenez

La posada en marxa de la pilona s’emmarca en el projecte de l’illa de vianants del centre del municipi, que pretén pacificar el trànsit, establir un entorn amable per als vianants, revitalitzar la vida comercial i reduir la contaminació acústica.

Per tant, des del 19 de setembre, la pilona de la rambla Romà Barnés està abaixada al matí, de les sis fins a les dotze. Després puja i hi tenen accés els veïns amb gual, els serveis i les persones amb mobilitat reduïda, entre d’altres. Aquests col·lectius han de tenir la matrícula registrada i la pilona s’abaixa de manera automàtica. L’autorització d’accés s’ha de demanar presencialment a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana.

A més, com a novetat, els veïns que necessiten un accés temporal, poden fer la petició a través de l’aplicació AparcarE, amb la qual es paga la zona blava a Lloret. El regidor ha apuntat que si la iniciativa funciona, el sistema s’aplicarà en altres punts del municipi, com al passeig de Sa Caleta.

spot_img

El + Vist