24.8 C
Lloret de Mar
Un esdeveniment esportiu a la Piscina, aquest mes de març (Piscina de Lloret)

La Piscina de Lloret acollirà dues estades aquesta Setmana Santa

Tot i que són pocs esdeveniments comparat amb un any normal, tant el director de la Piscina com la regidora d'Esports celebren que de mica en mica es vagin reprenent les activitats esportistes.

Un esdeveniment esportiu a la Piscina, aquest mes de març (Piscina de Lloret)

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret acollirà dues estades esportives aquesta Setmana Santa. Seran tres grups del club de natació sincronitzada Kallípolis de Barcelona, amb una trentena de nenes i les entrenadores, i un grup de vint nedadors provinents de Font Romeu.

El director de la Piscina, Ricard Salinas, remarca que Kallípolis és un club amb reconeixement arreu de l’Estat que ja ha estat a l’equipament lloretenc en altres ocasions.

En un any normal, l’abril és un dels mesos amb més esdeveniments a la Piscina de Lloret. Aquest any, la pandèmia ha obligat a cancel·lar moltes cites i només hi haurà aquestes dues estades per Setmana Santa. A més, s’està intentant lligar una estada per després, entre el 5 i el 20 d’abril, amb la selecció absoluta d’Eslovènia.

Tot i que són pocs esdeveniments pel que seria habitual, Ricard Salinas està content que es vagi reprenent l’activitat de mica en mica. L’equipament també ha tingut demandes de països de fora de la Unió Europea, però la normativa actual els impedeix viatjar cap aquí.

Les estades a la Piscina seran les úniques cites esportives d’aquesta Setmana Santa a Lloret, en una època en què habitualment el municipi està ple a vessar de turisme esportiu. Per això la regidora d’Esports, Ana García-Castany, creu que són dues estades que cal destacar molt i que han de ser l’inici de la recuperació.  

Més enllà de l’abril, la Piscina ja té confirmat el Campionat d’Espanya de natació amb aletes de cara a l’1 de maig i està treballant per poder acollir el Campionat d’Espanya de natació adaptada el primer cap de setmana de juny. Recordem que fa poques setmanes ja va acollir el campionat estatal de natació sincronitzada en les categories d’aleví i infantil.

spot_img

El + Vist