13.6 C
Lloret de Mar
Guillem Ruiz (dreta) amb el seu entrenador, Jordi Pujolar

La Piscina de Lloret acollirà el Campionat de Catalunya aleví amb uns 400 participants

La competició començarà aquest divendres a les 9 hores i s'allargarà fins diumenge a la tarda. Del Club Natació Lloret només hi participarà Guillem Ruiz.

Guillem Ruiz (dreta) amb el seu entrenador, Jordi Pujolar

Darreres Notícies

400 nedadors, entre 10 i 12 anys, participaran aquest cap de setmana a Lloret, en el Campionat de Catalunya d’hivern en categoria aleví, tant masculí com femení. L’esdeveniment se celebrarà per primera vegada a la vila, amb l’organització del Club Natació Lloret.

Seran tres dies d’activitat intensa a la piscina municipal; i és que als 400 nedadors s’hauran de sumar els respectius acompanyants, fet que provocarà una ocupació destacada a l’equipament. Aquest és un dels esdeveniments més importants del calendari d’aquest 2019 pel Club Natació Lloret. La presidenta de l’entitat lloretenca, Olga Valls, reconeix que els fa molta il·lusió ser els amfitrions. De l’entitat lloretenca, però, només hi podrà participar un nedador: en Guillem Ruiz.

Olga Valls ha volgut agrair a la Federació i a l’Ajuntament que s’hagin posat d’acord per poder tirar endavant aquest Campionat de Catalunya a Lloret. Una proposta que va néixer de la mateixa Federació.

La competició començarà aquest divendres, a les nou del matí, i s’allargarà fins diumenge a la tarda. Entre els clubs participants més destacats hi haurà, per exemple, el Sabadell o el Barceloneta, que seran algunes de les entitats que aportaran més nedadors a la cita.

spot_img

El + Vist