10.1 C
Lloret de Mar

La Piscina de Lloret se suma a la Setmana Europea de l’Esport

Entre les propostes, hi ha exhibicions de Bodypump i Body combat. A més, s’ofereixen dues entrades gratuïtes i, també, dos mesos de Piscina al preu d’un.

La piscina municipal de Lloret amb usuaris.
La piscina municipal de Lloret amb usuaris.

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret celebra, fins a aquest divendres, la Setmana Europea de l’Esport. Es tracta d’unes jornades que va posar en marxa la Comissió Europea el passat 2015, amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre la població i els hàbits de vida saludables.

A Lloret, la Piscina convida als veïns de la vila a fer esport. Entre les propostes, hi haurà exhibicions de Bodypump i Body combat. A més, s’ofereixen dues entrades gratuïtes i, també, dos mesos de Piscina al preu d’un.

Sessió de body combat (Piscina de Lloret)
Sessió de body combat (Piscina de Lloret)

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, assenyala que “és una setmana en què es promou l’esport d’una manera saludable, la Piscina dona l’opció d’anar-hi dos dies de manera gratuïta, també faran una exhibició de body combat i també hi ha l’oferta que si pagues el mes següent, l’actual el tens gratuït”.

Catalunya participa en la iniciativa amb la campanya #BeActive i convida als diferents municipis, associacions esportives i centres educatius i de treball a dur a terme i organitzar esdeveniments o propostes de caire educatiu.

Arreu del territori, aquests dies, hi ha activitats fisicoesportives de diferents modalitats, sortides guiades a l’aire lliure, conferències i tallers en escoles i instituts sobre hàbits de vida saludable, i obertura d’instal·lacions esportives a tot el públic, entre altres iniciatives.

La Setmana Europa de l’Esport va començar el passat dia 23 de setembre i s’allarga fins aquest divendres.

spot_img

El + Vist