25.8 C
Lloret de Mar
Natació amb aletes (Enciclopèdia.cat)

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de natació amb aletes

La competició, que es disputa aquest dissabte, reunirà els 80 millors nedadors amb aletes d'arreu de l'Estat en categoria absoluta.

Natació amb aletes (Enciclopèdia.cat)

Darreres Notícies

Els millors nedadors amb aletes d’arreu de l’Estat competiran al Campionat d’Espanya que acull la Piscina de Lloret aquest dissabte. Seran una vuitantena de participants de la categoria absoluta i la prova serà un control federatiu de preselecció de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques.

La natació amb aletes és una especialitat esportiva de la natació clàssica, que es pot practicar amb una o amb dues aletes i, segons el director de la Piscina, Ricard Salinas, té una posada en escena espectacular i molt atractiva de veure.

“A cada sèrie es poden provocar onades d’uns 40 centímetres de l’impacte que té l’aleta a l’aigua i els nedadors poden arribar als 13-15 quilòmetres per hora”

Ricard Salinas

Fa poc, la piscina ja va acollir un Campionat d’Espanya de natació sincronitzada i ara serà seu d’una nova competició estatal. Ricard Salinas creu que l’equipament reuneix totes les característiques per aquestes competicions de primer nivell.

“Les característiques de la Piscina de Lloret són molt adequades per aquest tipus de campionats atenent a les mesures de seguretat i de la Covid”

Ricard Salinas

A principis de juny, l’equipament acollirà també el Campionat d’Espanya de natació adaptada i s’està treballant per disputar-hi, a finals de maig, un campionat estatal de natació inclusiva aleví.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist