Dissabte, 16 gener 2021
12 C
Lloret de Mar
La piscina municipal de Lloret de Mar.

La piscina ha tornat a obrir les portes, amb una oferta especial de Black Friday

Les persones que s’apuntin abans d’aquest divendres tindran gratis el mes de desembre i la matrícula, i només haurà de pagar el mes de gener.

La piscina municipal de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

La Piscina de Lloret se suma al Black Friday amb una oferta especial. Les persones que s’apuntin abans d’aquest divendres tindran gratis el mes de desembre i la matrícula, i només haurà de pagar el mes de gener.

D’aquesta manera, des de l’equipament conviden a tothom a participar i fer activitat física, després de l’aturada que ha patit el sector de l’esport en les últimes setmanes, segons exposa el director de la Piscina, Ricard Salinas.

Després de tres setmanes d’aturada, la Piscina torna a funcionar. El director reconeix que tenien moltes ganes de tornar a obrir i assegura que aquest segon tancament de l’esport ha estat “complicat”.

Cartell de Black Friday a la piscina.

La Piscina segueix oferint els mateixos serveis, amb la zona d’aigua, de gimnàs i amb sessions dirigides. Els participants han de demanar cita prèvia i seguir totes les mesures de seguretat per evitar contagis de la Covid-19. En aquest sentit, Ricard Salinas considera que s’ha fet una bona tasca de prevenció fins al moment i no creu que tancar instal·lacions esportives sigui beneficiós per la salut física de les persones.

Recordem que els usuaris de la Piscina, en aquest tram 1 del pla de represa de l’activitat de la Generalitat, poden fer servir els vestidors només per canviar-se, sense utilitzar les dutxes. Pel que fa a l’aforament, les instal·lacions permeten de moment un 30% de capacitat. En el cas de la Piscina, amb mides olímpiques, hi caben sis persones en cadascun dels deu carrils que tenen.

A més, a causa del toc de queda, l’equipament ha de tancar a les nou de la nit i els usuaris que són d’altres municipis només la poden fer servir de dilluns a dijous, a causa del confinament municipal dels caps de setmana.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.