17.9 C
Lloret de Mar

La piscina ha tornat a obrir les portes, amb una oferta especial de Black Friday

Les persones que s’apuntin abans d’aquest divendres tindran gratis el mes de desembre i la matrícula, i només haurà de pagar el mes de gener.

La piscina municipal de Lloret de Mar.
La piscina municipal de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

La Piscina de Lloret se suma al Black Friday amb una oferta especial. Les persones que s’apuntin abans d’aquest divendres tindran gratis el mes de desembre i la matrícula, i només haurà de pagar el mes de gener.

servicios profesionales jimenez

D’aquesta manera, des de l’equipament conviden a tothom a participar i fer activitat física, després de l’aturada que ha patit el sector de l’esport en les últimes setmanes, segons exposa el director de la Piscina, Ricard Salinas.

Després de tres setmanes d’aturada, la Piscina torna a funcionar. El director reconeix que tenien moltes ganes de tornar a obrir i assegura que aquest segon tancament de l’esport ha estat “complicat”.

Cartell de Black Friday a la piscina.

La Piscina segueix oferint els mateixos serveis, amb la zona d’aigua, de gimnàs i amb sessions dirigides. Els participants han de demanar cita prèvia i seguir totes les mesures de seguretat per evitar contagis de la Covid-19. En aquest sentit, Ricard Salinas considera que s’ha fet una bona tasca de prevenció fins al moment i no creu que tancar instal·lacions esportives sigui beneficiós per la salut física de les persones.

Recordem que els usuaris de la Piscina, en aquest tram 1 del pla de represa de l’activitat de la Generalitat, poden fer servir els vestidors només per canviar-se, sense utilitzar les dutxes. Pel que fa a l’aforament, les instal·lacions permeten de moment un 30% de capacitat. En el cas de la Piscina, amb mides olímpiques, hi caben sis persones en cadascun dels deu carrils que tenen.

A més, a causa del toc de queda, l’equipament ha de tancar a les nou de la nit i els usuaris que són d’altres municipis només la poden fer servir de dilluns a dijous, a causa del confinament municipal dels caps de setmana.

https://twitter.com/PiscinaLloret/status/1330800617510629378?s=20
spot_img

El + Vist