15.1 C
Lloret de Mar

La piscina municipal coberta celebra el primer aniversari en funcionament

La piscina olímpica de Lloret de Mar està d’aniversari. El 15 de gener del 2014, exactament avui però un any enrere, va ser inaugurada pel conseller Francesc Homs. Des de principis d’any, l’equipament ja havia obert les portes als banyistes i comptava, de bon inici, amb un miler d’usuaris. La seva posada en marxa es […]

Piscina
Piscina

Darreres Notícies

La piscina olímpica de Lloret de Mar està d’aniversari. El 15 de gener del 2014, exactament avui però un any enrere, va ser inaugurada pel conseller Francesc Homs. Des de principis d’any, l’equipament ja havia obert les portes als banyistes i comptava, de bon inici, amb un miler d’usuaris.

La seva posada en marxa es va celebrar, aleshores, amb un Primer Bany de l’Any excepcional i únic a la piscina. També llavors, l’oposició de bloc va fer construir una comissió d’investigació sobre el sobrecost de l’equipament. Una comissió polèmica que, un any després, encara continua oberta.

En aquest primer any de vida de la piscina, s’hi han fet competicions oficials i s’ha establert un conveni amb les escoles de Lloret, perquè els alumnes hi aprenguin a nedar.

spot_img

El + Vist