7.3 C
Lloret de Mar

La primera edició del torneig HaBaWaBa deixa molt bones sensacions

Des de l'organització en fan una valoració molt positiva i asseguren que l'any que ve repetiran.

Un dels partits del torneig (HaBaWaBa)
Un dels partits del torneig (HaBaWaBa)

Darreres Notícies

El Club Natació Badia ha estat el que ha mostrat millor Fair Play a la primera edició del torneig de waterpolo HabaWaba, que s’ha disputat aquesta setmana a Lloret de Mar. És un guardó destacat, ja que l’objectiu principal de la competició és que els jugadors gaudeixin de l’esport i dels valors que implica.

servicios profesionales jimenez

El responsable d’organització Saül Sanz, destaca que els membres del Badia van oferir una molt bona imatge durant tot el torneig, tant dins com fora de l’aigua.

“El premi al Fair Play l’ha guanyat el Club Natació Badia, que ha tingut una actitud exemplar”

Saül Sanz

En l’àmbit competitiu, el primer ha estat el Club Natació Caballa, de Ceuta. El podi, l’han completat el Club Natació Rubí, segon, i el Club Natació Helios de Saragossa, tercer. “Molt contents perquè dos equips d’àmbit nacional han pogut entrar al podi: solen ser equips que a les seves comunitats no tenen una lliga gaire forta, no tenen gaire partits, i el fet de venir aquí, jugar molts partits i arribar fins als llocs capdavanters és un reforç molt positiu per a ells”, ha comentat Sanz.

El torneig ha comptat amb la col·laboració de Pinedo (HaBaWaBa)
El torneig ha comptat amb la col·laboració de Pinedo (HaBaWaBa)

Des de l’organització estan molt contents del tracte que han rebut a Lloret i asseguren que l’any que ve repetiran. De fet, tenen la intenció d’organitzar més activitats a la vila al llarg de l’any.  

La primera edició del torneig HaBaWaBa a Lloret de Mar ha reunit 200 jugadors de waterpolo de 13 i 14 anys. En total, han estat 14 equips provinents de Catalunya i la resta de l’Estat espanyol. El torneig, que s’ha fet per primera vegada a Lloret de Mar, es va crear l’any 2008 a Itàlia i ja ha passat per diferents continents.

spot_img

El + Vist