7.4 C
Lloret de Mar

La projecció de ‘Zombi Child’ amb el Cineclub Adler obrirà el Film Festival Lloret Negre

La projecció es fa avui dijous, a les 20.30 hores, al Teatre de Lloret.

Una escena de 'Zombi Child'
Una escena de 'Zombi Child'

Darreres Notícies

La pel·lícula Zombi Child, de Bertrand Bonello, es projectarà avui en una nova sessió del Cineclub Adler que servirà per donar el tret de sortida al Film Festival Lloret Negre.

servicios profesionales jimenez

El film va alternant dues històries de dos moments cronològics diferents: una, s’ambienta el 1962 a Haití, on un home torna d’entre els morts per ser enviat a l’infern dels camps de canya de sucre; l’altra, ens transporta 55 anys després al prestigiós internat de la Legió d’Honor de París, on una noia haitiana revela un antic secret familiar a les seves noves amigues, sense arribar-se a imaginar les conseqüències que tindrà aquella confessió.

El president del Cineclub Adler, Joan Moret, assegura que és una proposta molt interessant dins del gènere fantàstic.

“És un film interessantíssim, un film fantàstic, un film d’intriga, un film amb suspens, que a més té coses divertides”

Joan Moret

Com hem dit, la projecció d’avui donarà el tret de sortida al Film Festival Lloret Negre, que presenta una sèrie d’activitats fins a diumenge. Joan Moret afirma que, des del Cineclub, els agrada col·laborar amb altres entitats de la vila.

“Nosaltres sempre estem oberts a col·laborar amb tothom qui ens ho demani, som l’entitat cinematogràfica de la vila i, per tant, tothom que ens vulgui proposar col·laboracions, nosaltres encantats”

Joan Moret

Zombi Child, que és una sessió de la FilmoXarxa, es podrà veure avui dijous, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist