19.6 C
Lloret de Mar

La prova de córrer obre la 5a edició de l’Estudiant de Ferro de Lloret de Mar

S'ha fet aquest matí amb uns 300 alumnes de 3r i 4t d'ESO dels diferents centres de Lloret. Al març es farà la de BTT i al juny, la de natació.

La sortida de la prova d'avui
La sortida de la prova d'avui

Darreres Notícies

Avui ha començat una nova edició de l’Estudiant de Ferro, que es fa per cinquè any consecutiu. Es tracta d’un triatló que es reparteix al llarg de tot el curs, amb una prova cada trimestre. Així doncs, avui s’ha fet la prova de córrer, al març es farà la de bicicleta tot terreny i al juny, la de natació a la platja de Fenals.

Els participants, fent l’escalfament a dins de les pistes d’atletisme.

És una activitat voluntària, que els alumnes fan pel simple fet de superar-se a si mateixos fent esport. Hi participen uns 300 alumnes de tercer i quart d’ESO de tots els centres educatius de Lloret. Així doncs, hi participen el Rocagrossa, l’Institut-Escola, la Immaculada Concepció i, per primera vegada, s’hi ha sumat el Coll i Rodés.

Un dels estudiants és en Jan Graciet, que creu que és una molt bona iniciativa. Una opinió que comparteix en Xavi Algarra, que creu que va molt més enllà de fer esport, ja que permet, entre altres coses, conèixer estudiants d’altres centres i descobrir l’entorn natural de Lloret.  

L’Estudiant de Ferro permet descobrir l’entorn de Lloret (Institut Rocagrossa)

La primera prova, com dèiem, ha estat la de córrer, que s’ha fet aquest matí. Ha estat un circuit circular de 12 quilòmetres pels entorns de Lloret que, segons la Luna De Bruign, són assequibles per a tothom. De fet, segons la Laia Romeo, per l’experiència de l’any passat, la prova de córrer és la més fàcil de les tres que es fan.

Tot i que hi participen alumnes de tots els centres, l’Estudiant de Ferro l’organitza un grup del Rocagrossa i compta amb la col·laboració de les regidories d’Esports i Educació, de la Policia Local i de Protecció Civil, així com del Consell Comarcal de la Selva.

spot_img

El + Vist