Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
La sortida de la prova d'avui

La prova de córrer obre la 5a edició de l’Estudiant de Ferro de Lloret de Mar

S'ha fet aquest matí amb uns 300 alumnes de 3r i 4t d'ESO dels diferents centres de Lloret. Al març es farà la de BTT i al juny, la de natació.

La sortida de la prova d'avui

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Avui ha començat una nova edició de l’Estudiant de Ferro, que es fa per cinquè any consecutiu. Es tracta d’un triatló que es reparteix al llarg de tot el curs, amb una prova cada trimestre. Així doncs, avui s’ha fet la prova de córrer, al març es farà la de bicicleta tot terreny i al juny, la de natació a la platja de Fenals.

Els participants, fent l’escalfament a dins de les pistes d’atletisme.

És una activitat voluntària, que els alumnes fan pel simple fet de superar-se a si mateixos fent esport. Hi participen uns 300 alumnes de tercer i quart d’ESO de tots els centres educatius de Lloret. Així doncs, hi participen el Rocagrossa, l’Institut-Escola, la Immaculada Concepció i, per primera vegada, s’hi ha sumat el Coll i Rodés.

Un dels estudiants és en Jan Graciet, que creu que és una molt bona iniciativa. Una opinió que comparteix en Xavi Algarra, que creu que va molt més enllà de fer esport, ja que permet, entre altres coses, conèixer estudiants d’altres centres i descobrir l’entorn natural de Lloret.  

L’Estudiant de Ferro permet descobrir l’entorn de Lloret (Institut Rocagrossa)

La primera prova, com dèiem, ha estat la de córrer, que s’ha fet aquest matí. Ha estat un circuit circular de 12 quilòmetres pels entorns de Lloret que, segons la Luna De Bruign, són assequibles per a tothom. De fet, segons la Laia Romeo, per l’experiència de l’any passat, la prova de córrer és la més fàcil de les tres que es fan.

Tot i que hi participen alumnes de tots els centres, l’Estudiant de Ferro l’organitza un grup del Rocagrossa i compta amb la col·laboració de les regidories d’Esports i Educació, de la Policia Local i de Protecció Civil, així com del Consell Comarcal de la Selva.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".