18 C
Lloret de Mar

La psiquiatra Gràcia Ferrer parlarà d’autoestima al Dijous de l’Aurora

La xerrada és avui, a les 19 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca.

Gràcia Ferrer
Gràcia Ferrer

Darreres Notícies

Aquesta tarda, toca Dijous de l’Aurora. En aquesta ocasió, l’acte programat és una xerrada a càrrec de la psiquiatra Gràcia Ferrer, que parlarà sobre l’autoestima.

servicios profesionales jimenez

Ella mateixa explica que, tot i que hi ha una part innata, el valor de l’autoestima s’adquireix quan som petits. Per això és important guiar els infants per tenir una bona autoestima. Tot i així, també hi ha eines per canviar la nostra autoestima al llarg de la vida.

“La falta d’autoestima és la inseguretat, la por, la dependència als altres, la no confiança en un mateix… tot són valors que els infants han d’aprendre de petits”

Gràcia Ferrer

Tot i que històricament les dones poden patir més problemes d’autoestima, pels condicionants socials, també és un tema que afecta molt els homes i, per tant, la xerrada serà interessant per a tothom.

“L’autoestima no té gènere, el que passa és que les dones tenim aquest rol més de dependència, de cura dels altres, i ens deixem estar una mica a nosaltres…”

Gràcia Ferrer

L’Aurora organitza la xerrada aquesta setmana, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les dones i les nenes a la ciència, que és aquest dissabte, 11 de febrer. Ho ha argumentat una portaveu de l’entitat, Maite Rodríguez.

“Hem de trencar moltes barreres i sostres de vidre per dedicar-nos plenament a la ciència i la investigació i potser això és una mica manca de la nostra autoestima”

Maite Rodríguez

La cita amb el Dijous de l’Aurora és a avui, a les set de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca.

spot_img

El + Vist