Divendres, 22 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
La gran quina del 2019

La quina del clubs d’hoquei i natació recapta fins a 15.000 euros ‘bruts’

La 'quina de l'Olympic' va reunir unes 700 persones per Sant Esteve.

La gran quina del 2019

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

La ‘gran’ quina dels clubs d’hoquei i de natació està plenament consolidada. Va tenir lloc dies enrere per Sant Esteve. El resultat parla per si sol: uns 700 participants i 15.000 euros ‘bruts’, als quals s’han de descomptar les despeses de l’esdeveniment.

El que quedi serà per a les dues entitats esportives, a fi de promocionar l’esport base. Josua Pérez, president del club d’hoquei, assenyala que la quina va comptar amb força “famílies” i un “ambient festiu”. Afegeix que “si bé tothom vol endur-se algun premi, també volen col·laborar amb els dos clubs esportius sense ànim de lucre”.

Els regals de la “quina de l’Olympic” -així es coneix, pel lloc on es duu a terme-, superaven els 8.000 euros. Hi havia de tot: un televisor, un aspirador intel·ligent, perils, bicicletes, vals per una nit d’hotel, sopars, etc.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".