29.1 C
Lloret de Mar
La quina, ahir, diada de Sant Esteve

La quina dels clubs d’Hoquei i Natació reuneix prop de 800 persones, per Sant Esteve

L'activitat, que ha assolit la 6a edició, ha recaptat uns 14.000 euros 'bruts'.

La quina, ahir, diada de Sant Esteve

Darreres Notícies

La quina organitzada ahir, diada de Sant Esteve, pel club d’Hoquei i el de Natació s’ha tornat a superar. Ha reunit prop de 800 persones i ha recaptat 14.000 euros. Una xifra provisional, a la qual s’hi han de restar les despeses de l’activitat, feta a l’hotel Olympic.

- Publicitat -

En qualsevol cas, són dades que augmenten respecte de l’any passat i que segueixen la tendència des de la primera quina: que és anar millorant en cada edició, pel que fa a participants i fons recollits. Jordi Minguella, vicepresident del club d’Hoquei Lloret, assenyala que “la gent ha tornat a respondre molt bé”.

Com diu Minguella, aquesta ha estat la sisena gran quina que han muntat els clubs esportius d’hoquei i natació. La voluntat és que els veïns gaudeixin jugant per obtenir alguns dels premis, valorats en 15.000 euros. Una part els han comprat directament però la majoria són productes cedits per 260 comerços, que ja es diu aviat.

El secret d’aquesta quina és oferir premis “valuosos” i fer passar una bona estona al públic, format sobretot per “famílies que vénen amb nens i colles d’amics“. Els diners de la quina aniran a parar a l’esport base de l’hoquei i de la natació. Serviran per subvencionar les despeses de les famílies que tenen nens als clubs.

spot_img

El + Vist