8.3 C
Lloret de Mar

La revista Descobrir i El Suplement de Catalunya Ràdio parlen de Lloret

El cap de setmana passat, Lloret va rebre la visita de dos mitjans de comunicació interessats en la vinculació de la vila amb el mar. Són el programa El Suplement de Catalunya Ràdio i la revista Descobrir. En aquest segon cas, el periodista Xavier Valls assegura que el que més sorprèn és el Museu del […]

Moment de la tirada a l'art
Moment de la tirada a l'art

Darreres Notícies

El cap de setmana passat, Lloret va rebre la visita de dos mitjans de comunicació interessats en la vinculació de la vila amb el mar. Són el programa El Suplement de Catalunya Ràdio i la revista Descobrir.

En aquest segon cas, el periodista Xavier Valls assegura que el que més sorprèn és el Museu del Mar, que ajuda molt a conèixer aquesta relació. Valls publicarà un ampli reportatge sobre la Selva marítima de cara a la primavera. Serà en el suplement semestral de la revista Descobrir, anomenat Experiències. La idea és fer una proposta per conèixer aquesta zona de la Costa Brava.

Xavi Valls creu que és important que els periodistes parlin d’aquests aspectes, sobretot en un municipi com Lloret, que té una imatge molt malmesa pels incidents protagonitzats per turistes en diverses ocasions.

Lloret Turisme va preparar un programa per conèixer la ruta dels indians, amb una visita al Museu del Mar i el casc antic. I va incloure un taller de daiquiri per explicar la història del lloretenc Constantí Ribalaigua, que va emigrar a les Amèriques i es va convertir en un destacat cocteler de l’Havana. Tant els periodistes de la revista Descobrir com els d’El Suplement de Catalunya Ràdio van participar, diumenge, a la tirada a l’art del Xino-Xano.

spot_img

El + Vist