10.1 C
Lloret de Mar
La Vall de Núria.

La Ruta de Vallter a Núria, amb el Centre Excursionista de Lloret

Es tracta d'una de les travesses més populars de l'excursionisme català, de 12 quilòmetres.

La Vall de Núria.

Darreres Notícies

El Centre Excursionista de Lloret organitza aquest diumenge una de les travesses més populars de l’excursionisme català, la ruta de Vallter fins a la Vall de Núria. L’itinerari, d’uns 12 quilòmetres, s’iniciarà a la carretera de l’estació de Vallter, en direcció al refugi d’Ulldeter, passant pel Coll de la Marrana.

Durant aquest trajecte, els participants travessaran la Coma del Fraser fins al Coll de Tirapits, en direcció al Nou Creus. Aquí, faran el descens a la Vall de Núria, on finalitzaran el recorregut baixant amb el tren cremallera.

Vall de Camprodon, amb Vallter, inici de la travessa de diumenge.

Els participants hauran de dur el material necessari per afrontar l’activitat, com botes de muntanya, tres capes de roba, pantaló llarg, gorra, guants, crema solar i ulleres de sol. A més, hauran de dur l’esmorzar, el dinar i aigua.

Des del Centre Excursionista de Lloret recorden que cal estar en bona forma física i dur l’equipament adequat per evitar lesions pròpies o de tercers. L’activitat començarà aquest diumenge a les 6h i la previsió és que duri entre sis i set hores.

spot_img

El + Vist