7.2 C
Lloret de Mar

La sala de modelisme naval és l’única de tot l’Estat espanyol

Es va inaugurar la setmana passada al Museu del Mar amb l'obra de Xavier Macià, juntament amb una altra sala que mostra com era l'hotel de Santa Cristina.

Algunes de les maquetes
Algunes de les maquetes

Darreres Notícies

El Museu del Mar ha adequat dues sales noves obertes al públic. La primera és la del maquetista naval lloretenc Xavier Macià i Andreu. En aquesta zona, se simula un estudi professional de disseny i confecció de maquetes que, a més a més, és l’únic visitable arreu de l’Estat espanyol. Ens ho ha explicat un expert en el tema, Jordi Rocas, col•laborador de la Unitat de Patrimoni Cultural.

servicios profesionales jimenez

L’altra sala, titulada “la del Lloret d’abans” recrea com era l’hotel de Santa Cristina en el seu moment de màxim esplendor, als anys 20.

Totes dues sales es van inaugurar la setmana passada i estan obertes al públic.

D’altra banda, Jordi Rocas ha explicat que ahir l’aplec de la sardana va anar molt bé perquè el temps va acompanyar i es van aplegar un miler de persones a Santa Cristina. Pel que fa al concert de dissabte, les valoracions també són molt positives. En aquesta 48ena edició es va fer un homenatge a la cobla Ciutat de Girona i a Jordi Molina.

spot_img

El + Vist