15.4 C
Blanes
Meeting de Lloret, de La Sansi, del 2022.

La Sansi organitza aquest diumenge el Meeting d’atletisme

Hi participaran els millors atletes catalans, que buscaran repetir records d’Espanya, a més de marques mínimes i personals.

Meeting de Lloret, de La Sansi, del 2022.

Darreres Notícies

El club La Sansi de Lloret de Mar organitza per tercera vegada a la vila un Meeting d’Atletisme. Es tracta d’un control federat en diferents categories, en què els participants podran assolir marques mínimes i personals.

Es duran a terme proves de diferents distàncies. La més curta serà la dels 100 metres, mentre que la més llarga serà la dels 5.000. A més, hi haurà la prova dels 3.000 metres obstacles. Tot plegat serà al llarg d’aquest diumenge a la tarda, tant en categoria masculina com femenina.

El president de La Sansi, Jose Luis Blanco, explica que hi participaran els millors atletes catalans, que buscaran repetir rècords d’Espanya, com va passar en l’anterior edició. “És un control federat amb diferents distàncies, l’any passat vam fer records d’Espanya sub16 i sub18”, afegeix.

El Meeting de Lloret de Mar, que organitza La Sansi, es farà aquest diumenge, a partir de les 19h, a les Pistes d’Atletisme. La previsió és que s’allargui fins a les 22h.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist