21.3 C
Lloret de Mar

La Sansi organitza el primer ‘meeting’ d’atletisme amb 300 corredors

A banda d’atletes de l’Estat espanyol, també vindran del Marroc, Itàlia, França, Romania, Andorra, Cuba i Portugal, per dur a terme diferents proves.

Corredors, fent una prova a les pistes.
Corredors, fent una prova a les pistes.

Darreres Notícies

La Sansi organitza aquest dissabte el seu primer Meeting d’Atletisme, que comptarà amb més de 300 corredors inscrits, de vuit països diferents. A banda d’atletes de l’Estat espanyol, també vindran del Marroc, Itàlia, França, Romania, Andorra, Cuba i Portugal, per dur a terme diferents proves i distàncies.

El president de La Sansi, José Luis Blanco, assenyala que serà un esdeveniment que servirà de “cloenda” de la temporada per a molts dels atletes participants.

Les primeres proves començaran a dos quarts de set de la tarda. Les més destacades arribaran a partir de tres quarts de nou del vespre, amb els 3.000 metres obstacles o els 5.000 metres llisos. Després, a partir de les deu de la nit, els corredors que no tinguin llicència federativa podran córrer en la modalitat dels 1.000 i els 5.000 metres llisos.

La cita esportiva, que comptarà amb tots els protocols de la Covid-19, es durà a terme a les Pistes d’Atletisme de Lloret, amb entrada de gratuïta pels espectadors.

spot_img

El + Vist