19.2 C
Lloret de Mar
La presentació de la cursa dels 40 anys de Catalunya Ràdio i TV3.

La Sansi organitza la Cursa dels 40 anys de Catalunya Ràdio i TV3

L’esdeveniment, que se celebrarà el 18 de juny, espera reunir 15.000 participants.

La presentació de la cursa dels 40 anys de Catalunya Ràdio i TV3.

Darreres Notícies

Cita molt especial en el calendari de curses de La Sansi. L’entitat lloretenca organitzarà La Cursa commemorativa dels 40 anys de Catalunya Ràdio i TV3. L’esdeveniment, que se celebrarà el 18 de juny, espera reunir 15.000 participants.

La cursa començarà a dos quarts de nou del matí, des de la seu de Catalunya Ràdio. Els corredors enfilaran la Diagonal i passaran pels carrers d’Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí. L’arribada serà a les immediacions de TV3.

L’organitzador, José Luis Blanco, assenyala que és una cursa “molt important” que, a més, serà “única i exclusiva” per aquest any, amb motiu del 40è aniversari de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

La distància que recorreran els participants serà de 6 quilòmetres, en un circuit urbà apte per a tothom. D’aquesta manera, es busca la participació de tot tipus de públic. José Luis Blanco assenyala que “és una cursa complicada de gestionar, però en tenim moltes ganes”.

La Cursa commemorativa dels 40 anys de Catalunya Ràdio i TV3 se celebrarà el 18 de juny. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través del web de la cursa. Hi ha temps d’aconseguir el dorsal fins a l’11 de juny, al preu de 10 euros.

spot_img

El + Vist