13.7 C
Lloret de Mar
Les Pistes d'Atletisme (Font: Lloret Turisme)

La Sansi organitza per primera vegada a Lloret un control federat d’atletisme

La cita servirà perquè els atletes federats puguin comprovar en quin estat es troben i millorar les seves marques.

Les Pistes d'Atletisme (Font: Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El Club Atletisme La Sansi organitza aquest dissabte per primera vegada un control federat en pista a l’aire lliure. Serà a les Pistes d’Atletisme de Lloret, amb la participació dels millors corredors catalans i altres atletes catalans com Jonathan Romeo, Joan Bernat o José Luis Blanco, entre d’altres.

Hi haurà distàncies de tot tipus, des dels 60 fins al 5.000 metres, tant en homes com en dones. Hi participaran des de corredors sub12 fins als que competeixen en la categoria Màster. La primera prova serà a les 9h i la previsió és que s’acabi la jornada més enllà de les 18h.

“Seran unes onze hores ininterrompudes d’atletisme, amb tots els protocols sanitaris”

José Luis Blanco

La cita servirà perquè els atletes federats puguin comprovar en quin estat es troben i millorar les seves marques. És un esdeveniment que es farà amb tots els protocols de seguretat de la Covid-19.

Cartell de l’esdeveniment (Facebook La Sansi)

El control federat que organitza La Sansi és aquest dissabte, a partir de les 9h, a les Pistes d’Atletisme de Lloret. A causa de les restriccions de la pandèmia, no es permetrà la presència de públic.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.