17.2 C
Lloret de Mar

La Sansi organitza un entrenament gratuït, aquest diumenge, per preparar la Lloretrail

La convocatòria és a les 9 hores, davant de la Font de la Kaikuta, i hi haurà punts d'avituallament al llarg del recorregut. Es podran córrer 5, 14 o 22 quilòmetres.

Lloretrail 2021
Lloretrail 2021

Darreres Notícies

El club d’atletisme La Sansi organitza aquest diumenge un entrenament gratuït per preparar la pròxima edició de la Lloretrail, que se celebrarà a Lloret el 13 de març. Per tant, a un mes vista de la prova esportiva, els participants podran fer una simulació real i completar algun dels tres recorreguts oficials que hi haurà disponibles.

servicios profesionales jimenez

El president de La Sansi, Jose Luis Blanco, explica que la sessió d’aquest diumenge serà apta per a tots els nivells. En aquest sentit, es podran fer les tres distàncies de la Lloretrail: la de 5 quilòmetres, assequible per a tothom; la de 14 quilòmetres, per a la qual es necessita una mica més de resistència física; i la de 22 quilòmetres, una distància més dura adreçada a esportistes amb més experiència.  

“Es farà un entrenament gratuït apte per a tots els nivells, hi haurà les tres distàncies, que faran els recorreguts oficials de la Lloretrail”

José Luís Blanco

Aquest entrenament previ servirà per a preparar la Lloretrail, del 13 de març. La cita esportiva espera arribar als 800 participants. De moment, ja hi ha 400 persones inscrites.

“Ja tenim més de 400 inscrits dels 800 que tenim de límit, estem contents perquè la gent vol participar, té ganes i esperem estar a l’alçada”

José Luís Blanco

L’entrenament gratuït previ a la Lloretrail, amb el club d’atletisme La Sansi, és aquest diumenge, a les nou del matí. La sortida es farà al davant de la Font de Kaikuta, al barri del Rieral. Al llarg del recorregut hi haurà punts d’avituallament per als participants. 

spot_img

El + Vist